Tijdens de lessen van Rosa is het altijd heel gezellig, maar je kunt ook goed werken. Zij stelt mij erg op mijn gemak.

Een vriendin van mij zei dat ik heel erg vooruit ben gegaan en dat merk ik zelf ook sinds ik bij Muziekproducties Rosa zangles heb.

Ik vind het fijn dat ik bij Rosa op technisch gebied veel kan leren maar ook leer ik het liedje goed over te kunnen brengen. Interpretatie.

 

 

HELAAS IS ER VOOR NU GEEN PLEK MEER VOOR ZANGLES 

 

Heb jij een passie voor zingen? Wil jij jouw stembanden aan het werk zetten? Ben jij een beginner of wil jij graag toewerken naar een optreden of auditie? Heb jij een doel of wil jij gewoon lekker zingen? Dan ben jij bij

Muziekproducties Rosa’ op het goede adres.

Ik geef zanglessen waarin ik niet alleen werk vanuit stemgeluid/techniek, maar ook vanuit interpretatie.

Ik geef les bij mij aan huis. Hier heb ik een eigen zangstudio.

Ook geef ik les in de gezellige professionele ruimte van Onstage Noordwijk.

Soms begeleid ik de zangles met akkoorden op de piano. Toch gebruik ik ook vaak karaoke/instrumentale banden via spotify of YouTube, zodat ik alle focus kan leggen op jouw stem!

Het is altijd fijn om van te voren alvast te bedenken waar je aan wilt werken in de les. Daarnaast ga ik te werk vanuit wat de leerling nodig heeft. Dit kan op verschillende gebieden zijn, namelijk: techniek, houding, interpretatie, articulatie, zuiverheid en tekstbehandeling.
Daarnaast geef ik tips over microfoon gebruik.

Ik geef geen les vanuit één specifieke methode. Zelf heb ik vanuit verschillende methodes een aantal manieren gepakt welke ik het fijnst en duidelijkst vind om mee te werken en te zingen.

klik hier om de tarieven te bekijken