Op het podium staan word ik het meest blij van. Zingen, spelen, performen zijn 3 elementen die ik beheers en met trots kan laten zien. Ook kan ik goed bewegen en leer ik snel choreografieën aan.

Ik heb een unieke stem voor zowel lichte muziek als klassieke muziek. Ik ben een flexibele performer door goed aan te kunnen voelen wat de regisseur van mij wil. Ik durf het publiek tegemoet te treden en ik kan goed samenwerken.

Naast het uitvoeren/performen van muziektheaterproducties, ambieer ik ook het maken van liedjes, teksten en voorstellingen. Dit is een onderdeel dat ik tijdens mijn studiejaren al veel heb aangeraakt en ontwikkelt.  Wanneer ik materiaal maak, vind ik het belangrijk een verhaal te vertellen. Een verhaal gebaseerd op de maatschappij, met een boodschap en gemaakt vanuit een dramaturgische lijn. Ik wil de kijker, lezer en/of luisteraar laten ‘verzuipen en meenemen’ in wat ik heb gemaakt.

Zie Ervaring voor een aantal gespeelde en gemaakte voorstellingen of ga naar Media om foto’s en video’s van de voorstellingen te bekijken.

En kijk wat er nog op de planning staat onder het kopje Agenda